fbpx

Frekvence – kako glas vpliva na nas

Tako kot vpliva s svojimi frekvencami ( v nadaljevanju vibracije) na nas glasba, tako tudi nas vplivajo izrečene besede, oziroma način, kako nekaj izgovorimo, povemo in s kakšnimi čustvi so podprte.

Namreč, vse naše misli, čustva, prepričanja, predsodki imajo svojo vibracijo, so podpora izrečenim besedam in jim s tem dajejo moč. Saj veste, vsi vibriramo na določenih frekvencah, in vsi frekvence  oddajamo in jih tudi sprejemamo. Pomembno pri prejemanju je tudi to, na kateri tako imenovani višini vibracije smo, vibriramo. Kaj to pomeni? Če smo žalostni, razočarani, bolni, utrujeni, jezni, takrat so naše vibracije nizke, kadar smo veseli, srečni, zdravi pa vibriramo na visokih frekvencah in takrat se nas nizke vibracije drugih težje dotaknejo. Se pa nas vseeno. In to vpliva na nas, naše počutje ob tem.

Kar pomislite in se spomnite kako se počutite, tudi ko ste na višjih vibracijah, ko nekdo konstantno na vas vpije, vas zmerja, zaničuje, žali ali nad vami izvaja kakršenkoli »teror« in kako to vpliva na vas, pa četudi le na nezavednem nivoju. Sedaj pa pomislite, kako se počutite, ko vas nekdo hvali, je do vas ljubeč, iskren, se ob nekom počutite varni in kako to vpliva na vas zavedno in/ali nezavedno.

Ko vibriramo višje, se nas nizke vibracije niti ne dotaknejo toliko ali na nas ne vplivajo tako močno oziroma jih znamo rešiti z raznimi tehnikami, v njih prepoznati vzorce, ki jih želimo odpraviti, torej se nas na nek način še vedno dotaknejo.

Dobra primera sta 2 raziskavi znanstvenikov o tem, kako ton, barva glasu, način, kako nekaj povemo in vibracija izgovorjenega vplivajo na nas. Prvi je, nam vsem poznan. O tem so govorile tudi naše babice. Z rožami ali na primer zelišči in zelenjavo, ki ste jo posadili se pogovarjajte, jih pobožajte ker so živa bitja ( imajo svojo vibracijo ) in lepše bodo rasle in uspevale. Ste kdaj to dejansko preizkusili? Priznam, da sem in dejansko je bil rezultat neverjeten.  Čeprav priznam, da sem se tega dolgo časa »otepala,« četudi delam z energijami. Tudi če imate doma kristale, pogovarjajte se z njimi, tudi kristali vibrirajo in so »živi«. Ta fenomen vpliva govora na nas oziroma živa bitja so znanstveniki tudi testirali. Poglejte si kako: https://www.youtube.com/watch?v=116xkRJt2F0

Drugi test, ki je bil meni res fascinanten, pa je test z vodo. Dva kozarca vode, so dali vsakega v eno sobo. Na en kozarec so se drli, psovali, žalili in tako dalje;  medtem ko so drugega ljubkovali, z vodo govorili ljubeče, hvalili in podobno. Po določenem času so dali oba kozarca vode zamrzniti, da bi videli obliko kristalčkov. Enega najobsežnejših testiranj je opravil DR. Masaru Emoto, katerega odkritja si lahko pogledate v tej povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=Moz82i89JAw

In še nekaj bi tukaj rada izpostavila, včasih ne gre za to, kaj mislimo. Včasih lahko tudi še tako nedolžna stvar oziroma beseda ali stavek ali vprašanje povzroči na drugi strani nelagodje. Na primer vprašanja: »Od kod pa ti to osebo poznaš?« če je v našem tonu in načinu slišati in zaznati prijazno zanimanje, radovednost je vse ok, če pa mi vprašamo na način »ti pa res ne vem kako bi lahko to osebo poznal, nisi vreden da jo poznaš« lahko sogovornika prizadenemo in mu damo občutek manjvrednosti ali pa »le« kratkotrajno nelagodje, četudi je bil naš namen postaviti vprašanje iz radovednosti. In zakaj to tako vpliva na nas? Ker voda predstavlja 60-70% vode.

Zato bodite pozorni, kako se pogovarjate, ker s tem sporočate več kot z besedami kot takimi.

Ne pozabite tudi na večerna sproščanja s Tobiar-jem, saj si tudi tako dvigujete svoje vibracije 🙂

Akcija!
62,97 Z vključenim DDV

MASAŽNA NAPRAVA ZA LAJŠANJE BOLEČIN V ZAPESTJU Brez bolečin - kjerkoli in kadarkoli 

Tobiar je naprava, namenjena preventivni uporabi, preprečevanju razvoja poškodb zaradi ponavljajočih se gibov. Je produkt, ki združuje ergonomsko obliko podlage za miško s prenosnim vibracijskim masažnim pripomočkom, ki se ga enostavno napolni z mikro USB kablom. Na zalogi - predvidena odprema: takoj - možen osebni prevzem in plačilo - dostava s Pošto Slovenije Možnosti plačila: - s kreditno oz. debetno kartico - z bančno transakcijo - ob prevzemu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja