Izdelek je produkt skrbi za naše bližnje

Vse se je začelo, ko so se Maji začele pojavljati bolečine in mravljinčenje v zapestjih. To jo je oviralo pri njenem delu z računalnikom. Bolečina je bila tako huda, da se je morala o njej posvetovat s svojo zdravnico. Zdravnica ji je priporočala, da preneha z delom z računalnikom, kar pa zaradi rokov, ki se jih mora držati pri svojem delu ni bilo mogoče. Oče je izdelal prvo masažno napravo, z željo, da bi hčerki olajšal bolečine. Maja danes nima več bolečin, prav tako bolečin v rokah ne čuti več njena mama, sestra Nina pa ne čuti več bolečin v vratu in ramenih.
Navdih so naše zadovoljne stranke
Z lepo oblikovano tehnologijo želimo obveščati, navdihniti in motivirati ljudi po vsem svetu, da postanejo najboljša različica sebe. Ker je vsaka oseba edinstvena in drugačna, to prepričanje uveljavljamo na izdelke, ki jih ustvarjamo, s ciljem ponuditi popolno osebno izkušnjo. Danes se veselimo uspešnih zgodb s Tobiarjem, o katerih nam poroča na stotine naših uporabnikov.

Priznanje za dobro delo
Svoj izdelek smo predstavili na različnih sejmih in danes se lahko pohvalimo s kopico priznanj, ki smo jih prejeli za vložen trud in izvirnost. Priznanje smo prejeli od poljskega združenja inovatorjev, prav tako smo prejeli srebrno medaljo združenja hrvaških inovatorjev in bronasto medaljo na Invent Arena.
Kaj vam še lahko ponudimo?
Zdravje je bila vedno naša prednostna naloga. Naš cilj je navdihniti druge s pomočjo naših izdelkov in delavnic, ki jih prirejamo. Navdihniti vas želimo, da ste bolj zdravi, srečnejši in bolj osredotočeni na svoje cilje.

CEO / FOUNDER

Maja Rajterič

maja.rajteric@tobiar.com
+386 40 130 946

RAZVOJ / FOUNDER

Mihael Rajterič

razvoj@tobiar.com
+386 40 170 610

VIZUALNE KOMUNIKACIJE IN MARKETING / FOUNDER

Nina Rajterič

nina.rajteric@tobiar.com
+386 40 173 277