S Tobiarjem je razlika več kot očitna!

Pri svojem delu v pisarni, z računalnikom, sem se soočala z neznosnimi pekočimi bolečinami v roki, vratu,… bolel me je cel ramenski obroč, …vrsto let. Z uporabo izdelka Tobiar-vibro masažni pripomoček, pa je moje delo bistveno boljše in hitrejše. Poskusila sem več izdelkov različnih proizvajalcev, a bistvenih sprememb nisem opazila. S Tobiarjem pa je razlika več kot očitna! Moje počutje se je znatno izboljšalo že po mesečni uporabi. Uporabljam ga tudi za masažo vratu in drugih bolečih delov, saj je izdelek priročen, njegova vibro masažna funkcija pa mi sprošča vse zategnjene mišice. Z nakupom sem obvarovala okolje, saj je Tobiar izdelan iz lesa in se polni z USB polnilcem.Osebno bi Tobiar priporočila vsem, ki hočejo zmanjšati bolečine, ki nastanejo predvsem pri prislinih držah; kot je sedeč položaj pri delu z računalnikom, v pisarni.

mag. Marina Trampuš / učiteljica, Gimnazija Kamnik

Tobiar dejansko pomaga

Ukvarjam se z mladim podjetjem Iurall, ki pomaga posameznikom poiskati pravo pravno pomoč. Zato veliko časa porabim v pisarni in za dvema ekranoma. Se poznajo že posledice na mojem hrbtu. V križu imam probleme. Odkar sem se seznanil s Tobiar-jem, ki mi dejansko pomaga, da se dnevno večkrat pomasiram, se počutim bistveno boljše. Nimam več težav s sedenjem, bolj sem gibčen skozi ves dan, nimam problemov, ko dvigujem otroke, tako, da res ga priporočam vsem, ki dolgo sedijo, ki so dolge ure v pisarni, ker skoraj ti spremeni življenje. Predvsem bolj učinkovito lahko začneš delat.
Primož Rojac / Direktor Iurall d.o.o.

Zelo mi je prišel v pomoč

Meni je po operaciji karpalnih kanalov zelo prišev v pomoč. Tako danes normalno delujem z vsemi opravili dneva. Res toplo priporočam tudi tistim, ki imajo šele začetke težav,tako lahko dolgotrajno preprečijo čas operacije. 

Breda Ložar / Upokojenka

S Tobiar je super zadevca

Tobiar je super zadevca, prvič bi poudarila, da je majhna in priročna, predvsem pa učinkovita pri sproščanju in masaži zapestja.. Posebej bi priporočala osebam, ki so veliko na računalniku in delajo zelo podobne gibe (sploh z miško) čez cel dan.. Po domače, super stvar 👌👌

Nuša Gomezel / Nuša Gomezel s.p., podjetniško in poslovno svetovanje

“Bolečine so se občutno zmanjšale.”

Pri svojem delu vedno znova ponavljam iste gibe od krtačenja do stiženja in barvanja… Z leti se to pokaže tudi nazdravju, predvsem pri rokah in ramenskemu obroču. Z redno uporabo Tobiar-ja je moje stanje boljše.

Nada Č. / Frizerka

“Lajša bolečine v zapestju.”

Zelo zadovoljen, že po nekaj kratkih uporabah mi je olajšalo bolečino v sklepu roke. Uporabljam ga nekajkrat na teden po par minut, ko dlje časa delam na računalniku.

Gregor B. / Arhitekt

“Priporočam vsem s podobnimi težavami.”

V poklicu arhitekta je vsakodnevno delo na računalniku neizbežno, kar ima posledice. Zaradi redne uporabe Tobiar-ja imam manj bolečine v rokah.

Saša P. / Arhitektka

“Resnično pomaga”

S Tobiarjem sva s kolegom zaenkrat zelo zadovoljna! Pripomoček resnično pomaga pri lajšanju napetosti in bolečin v področju zapestja, pa tudi pri masiranju obolelih delov v zatilju ter na zunanji strani ramenskega obroča. Izdelek bi vsekakor priporočal vsem, ki opravljajo sedeče delo v pisarni. Super je tudi, ker se ga lahko napolni s prenosno baterijo!

Jure K. / CEO

“Zelo praktičen”

Tobiar uporabljam od dne, ko sem ga dobila. Moram reči, da je zelo praktičen, nimam nobenih predlogov za izboljšave.

Irena K.

“Odlično darilo”

Tobiar sem kupil kot  darilo za ženo in morem povedat da je bilo presenečenje več kot uspešno. Zelo izviren izdelek v zelo lepi embalaži. Hvala! 

Simon H.